Запрошення до участі у конкурсі проектних пропозицій ПМГ ГЕФ для України у 2012 році

 

Програма малих грантів Глобального екологічного фонду (ГЕФ ПМГ для України) оголошує запрошення до участі у конкурсі проектних пропозицій у наступних сферах:

ГЕФ ПМГ для України підтримає  наступні проекти:

 

1-2  демонстраційні проекти, що стосуються  ефективності міського/сільського освітлення;

1-2 проектигромад, що запроваджують планування або впровадження інноваційних підходів та пропагують використання відновлювальних джерел енергії, енергоефективність, контроль забруднень (біогаз, сонячна енергія, мікро-гідро, вітряна енергія, інші види проектів, включаючи біомасу);

1-2 демонстраційні проектигромад, що пропагують використання відновлювальних джерел енергії;

 

 

У конкурсі можуть взяти участь зареєстровані у відповідності до чинного законодавства України неприбуткові, нерелігійні, неполітичніорганізації громад/громадські організації, що займаються питаннями охорони довкілля, а також інші організації громадянського суспільства, що працюють у Житомирській  та Луганській областях. Програма малих грантів ГЕФ працюватиме з громадами зазначених областей з метою подолання найбільш критичних екологічних проблем та демонструватиме, що підтримка громад у їхніх прагненнях досягти сталого розвитку є не тільки можливою, але і надзвичайно важливою для досягнення змін та принесе користь збереженню довкілля на глобальному рівні.

   Проектні пропозиції (ПП) повинні враховувати положення «Керівних вимог ГЕФ ПМГ для України», які можна завантажити з http://www.sgpinfo.org.uaабо отримати електронною поштою, звернувшись до офісу ГЕФ ПМГ в Україні за електронною адресою  svitlanan@unops.orgта вказати у рядку теми -  «Керівні вимоги ГЕФ ПМГ_конкурс 2012».

   Для отримання більш детальної інформації щодо підготовки проектних пропозицій, отримання аплікаційних форм  та  участі у конкурсі просимо надсилати повідомлення на адресу  svitlanan@unops.org, з копією на електронну адресу gefsgpukr@gmail.com.  

   Поштова адреса для відправки проектних пропозицій:  

01021, м. Київ, Кловський узвіз, 1, ПРООН в Україні, до уваги Національного координатора ГЕФ ПМГ в Україні.

 

Дата, вказана на поштовій марці конверту з проектною пропозицією вважатиметься датою отримання документів від громадських організацій та об’єднань громад.

ГЕФ ПМГ залишає за собою право не переглядати результати конкурсу та не надавати пояснення вибору тих чи інших проектних пропозицій.

 

Кінцевий термін подання проектних пропозицій -

Понеділок, 27/08/2012,10:00.

 

Часові рамки розгляду проектних пропозицій: прийняття рішень та подання проектних пропозицій: серпень, 2012; інформування про перелік затверджених проектів: вересень, 2012; підписання меморандуму про наміри (контракту): жовтень 2012;запланований початок впровадження проектів жовтень, 2012.