З Днем охорони навколишнього середовища!

Сьогодні весь світ святкує день охорони навколишнього середовища, що було засновано ще у 1972 році Генеральною асамблеєю ООН!

Мережа «Зелена Житомирщина» вітає всіх із цим святом та продовжує сприяти впровадженню екологічно дружніх ініціатив на Житомирщині.

За 10 років Мережі вдалось об’єднати  понад 23-х партнерів, серед яких органи місцевого самоврядування, громадські організації, жіночі та молодіжні об’єднання, установи природно-заповідного фонду, наукові інституції, загальноосвітні та вищі навчальні заклади, фермерські  господарства, місцеві громади та інших, які сприяють запровадженню екологічно дружніх видів діяльності, не тільки в області, але й по всій Україні.

Мережа бере активну учать у впровадженні екологічних ініціатив, спрямовуючи свою діяльність на вирішення проблеми деградації земель, запровадження та демонстрацію переваг використання енергозберігаючих технологій, сталий розвиток громад, охорону біорізноманіття, сприяння лідерству молоді та жінок з обмеженими можливостями до природоохоронних ініціатив та багато іншого.

Ми дякуємо нашим партнерам за підтримку та співпрацю у реалізації екологічно дружніх ініціатив та сподіваємось на те, що подолавши всі виклики сьогодення ми зможемо надихати та сприяти охороні довкілля під час різноманітних екологічних заходів та живому обміну досвідом!