Видання навчального посібника "Екопсихологічні основи соціальної роботи із людьми з інвалідністю"

Ми це зробили – проект ПМГ ГЕФ, спрямований на розширення можливостей людей з особливими потребами, отримав перше наукове видання!

Представляємо навчальний посібник «Екопсихологічні основи соціальної роботи із людьми з інвалідністю», схвалений до друку вченою радою факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка.

Посібник стане в нагоді студентам ЗВО, що навчаються за спеціальностями: соціальна робота, соціальна педагогіка та психологія, а також фахівцям, громадським активістам, що працюють із людьми з інвалідністю.

Дякуємо Льовочкіній Антоніні Михайлівні (хештег), доктору психологічних наук, професору кафедри соціальної роботи факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка за розробку та авторство.

Окрема подяка Програмі малих грантів ПРООН-ГЕФ за можливість реалізації ініціатив соціальної інклюзії з екологічно орієнтованим вектором в громадах Житомирщини, поширення кращих практик в науково-експертному середовищі та вивченні досвіду соціальної інклюзії в громадах Республіки Білорусь за спільних ініціатив ПМГ ГЕФ.

Завнтажити посібник можна за посиланням:/sites/default/files/ekopsihology.pdf