У Бізнес-Хабі Радомишльської громади відбувся навчальний тренінг по обміну досвіду до якого доєднались представники Мережі ОГС "Зелена Житомирщина"

10-го листопада 2022 року у місті Радомишль відбувся навчальний тренінг по обміну досвіду: «ОСОБЛИВОСТІ ЗАЛУЧЕННЯ ГРАНТОВИХ КОШТІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ В УМОВАХ ВІЙНИ. ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ”, який відбувся в Бізнес-Хабі Радомишльської громади, де учасники обмінювались досвідом стосовно актуальних грантових питань.

Представники Мережі ОГС "Зелена Житомирщина" мали змогу очно зустрітись з колегами та друзями із Запоріжжя, обмінялися досвідом щодо впровадження проектів для розвитку громад у сфері енергоефективності, альтернативних джерел енергії, сталого землеробства, створення та підтримки малого бізнесу, розвитку соціальних ініціатив та гарденотепії, психологічної реабілітації та підтримки в умовах війни.

Дякуємо Радомишльській громаді, Бізнес Хаб Радомишльської громади / Radomyshl Business Hub, Олені Яцьківській, Програмі малих грантів ПРООН—ГЕФ та всім партнерам за таку можливість!