Презентація інвестиційного паспорту Радомишльської громади

18 жовтня 2022 року відбулась публічна презентація інвестиційного паспорту Радомишльської громади.

Дякуємо радомишлянам за чудову ініціативу та гарний приклад для наслідування в громадах!

У презентації взяли участь близько 60 учасників з усієї України, зокрема з Житомирської, Одеської, Київської, Запорізької та інших областей. Ця подія стала можливою завдяки підтримки програми ULEAD з Європою та Громадській організації «Клуб ділових людей Україна» в рамках реалізації проекту «Громада дружня до бізнесу».

Розробка даного Паспорту розпочалась ще у травні та тривала півроку. Основною метою створення є залучення нових українських та міжнародних інвесторів задля відновлення та розвитку підприємств на території Радомишльської ОТГ.

- «Сьогодні, в часи війни, кожна громада зіштовхується з безліччю непростих ситуацій і викликів. Однак над відновленням своїх територій ми повинні працювати вже сьогодні. Розробка інвестиційного паспорту – це один із кроків розвитку та відновлення», - зазначив міський голова Володимир Тетерський.

Відтепер, громада має сформований реєстр вільних приміщень та ділянок, які готові до оренди чи продажу. Окрім того, Паспорт постійно буде оновлюватися, будуть додаватися інвестиційні об'єкти, як приватної так і комунальної форми власності.

Окрім цього, у рамках проекту було створено Бізнес-хаб, своєрідний центр підтримки підприємців, який облаштований всією необхідною технікою для роботи та навчання. Основна мета – сприяти зростанню мікро- малому та середньому бізнесу через консультування, розвиток компетенцій та середовище однодумців. Бізнес-хаб працює з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00, за адресою Соборний майдан, 12, I поверх, каб. № 9