Невідома Житомирщина: зелений туризм від щирого серця!

Всього за годину від найбільшого мегаполісу України, міста Києва, можна потрапити у благодатний край Житомирщини, де незаймана природа та гостинні мешканці раді будуть вітати всіх охочих. Саме тут живуть люди, які сприймають природу як найвищу цінність.

Подорож цим краєм дозволить зануритись у особливу атмосферу, яка допоможе згадати істинні цінності нашого життя. Спраглий подорожній тут зможе досхочу напитися чистої джерельної води. Цінитель краси і мистецтва зможе помилуватися і народними творчими надбаннями, і природними красотами краю. А ввечері після цікавого дня Вас порадує тепле спілкування за чашкою парного молока або трав’яного чаю із запашним медом, - це вже, кому що більше до смаку.

Презентуємо брошюру «Невідома Житомирщина: зелений туризм від щирого серця!», головним завданням якої є знайти всіх небайдужих, як місцевих мешканців, так і потенційних зелених туристів, донести до їх душі та думок неповторну красу Житомирщини, надати можливість познайомитися з її природними та історичними перлинами, допомогти розробити та відкрити свій незайманий екологічний маршрут, зробити внесок у розвиток рідного села зокрема, та Житомирщини взагалі, зробивши годівницю для тварини або птаха, просто прибравши суху гілку, залишивши рости і милувати око лісову рослину або ягоду.

Сподіваємося, що ця брошура стане вашим путівником в організації самобутнього та неповторного дозвілля з користю для довкілля. Переконані, що ви зможете допомогти створити та пройти свій особливий «зелений» маршрут, відвідати як популярні місця, так і відкрити нові «перлини» незайманої природи Житомирського Полісся.

Висловлюємо щиру подяку Радомишльській районній державній адміністрації, Радомишльській міській раді, Управлінню освіти, молоді та спорту Радомишльської районної державної адміністрації, Вишевицькій спецшколі-інтернату та Голові Мережі організацій громадянського суспільства «Зелена Житомирщина» Дяченко Марині за внесок у  розширення можливостей сільського зеленого туризму для всебічного розвитку громад Житомирщини.

Завнтажити брошюру можна за посиланням: /sites/default/files/gytomir.pdf