На цих вихідних відбудеться Міжнародний фестиваль біорізноманіття!

З 22 по 24 травня відбудеться «Фестиваль біорізноманіття» (Global Biodiversity Festival), під час якого учасники матимуть можливість ознайомитись з дивовижною різноманітністю життя на нашій планеті, почути про кращі практики та досвід від науковців, природоохоронців, дослідників та режисерів із різних куточків світу, що долають виклики та присвячують свою діяльність захисту біорізноманіття.

«Фестиваль біорізноманіття» - це віртуальний вихідний, метою якого є продемонструвати дивовижне різноманіття життя на нашій планеті. Участь у фестивалі безкоштовна, а зареєструватись та дізнатись деталі заходу можна за посиланням: https://www.globalbiofest.com/.

Крім того, організатори заходу пропонують кожному стати частиною акції #BackyardBio.

Не дивлячись на те, що у ці складні дні ми не можемо далеко подорожувати, ми можемо знайти вражаючий світ біорізноманіття, яке знаходиться коло нас. Варто тільки сповільнитись та побачити!

Протягом вихідних організатори фестивалю закликають нас вийти на двір, околиці та сфотографувати біорізноманіття, що буквально знаходиться у нас на порозі та кожен день живе поруч із нами!

Сфотографуйте те, що знайдете і опублікуйте фото у Twitter або Instagram, позначивши @ebtsoyp та використовуючи #BackyardBio. Однак, навіщо чекати до вихідних? Зробіть фото вже зараз і організатори почнуть публікувати їх у колекції життя на сайті (https://www.globalbiofest.com/backyardbio), яка буде доступна до перегляду всім бажаючим.

Тож, долучайтесь до святкування разом  із громадами всього світу  та поділіться красою біорізноманіття Житомирщини!