Майстерні психологічної реабілітації «Пізнаймо місто Лева разом» для дітей Житомирщини та Київщини

З 29 вересня до 1 жовтня у рамках програми Майстерні психологічної реабілітації «Пізнаймо місто Лева разом» 26 дітей з села Веприн Вишевицької громади та 10 дітей з Київської області відправились в захоплюючу подорож до міста Львів.

Протягом трьох днім діти отримали шалену кількість вражень, ознайомились з культурою, пам’ятками та історією нашої країни. Для дітей було підготовлену цікаву програму для психологічного розвантаження а також незабутню екскурсією визначними місцями.

Одразу після заселення до мальовничого комплексу «Бухта Вікінгів» на діток чекав гарний сюрприз - зустріч з відомим артистом Юрієм Ткачом, який радо погодився сфотографуватись та поспілкувався з дітками!

В перший день після приїзду тренери провели для діток розвантажуючі заняття, що включали в себе екологічні ігри, активний відпочинок та прогулянка мальовничими місцями на території комплексу.

Другий день подорожі був екскурсійним. Діти завітали до м. Львів, де на них чекала автобусна та піша екскурсія дивовижними локаціями міста Львів:

Відвідали площу Ринок – вірменський, руський, єврейський та польський квартали старого міста, ключові собори старої частини міста: Домініканський, Латинську катедру, Вірменську церкву, Гарнізонний храм апостолів Петра і Павла, оглянули панораму з Меморіалу небесної сотні, відвідали Будинок вчених, собор Святого Юра, а також підземелля під костелом єзуїтів, де оглянули макети старого міста та познайомились ближче із втраченою середньовічною архітектурою Львова.

Після довгої але неймовірно цікавої екскурсії діток чекали заняття з арт-терапії, як спосіб розкрити індивідуальність кожного, відпочити та перезавантажитись.

В завершаючий день подорожі діти відвідали Олеський замок - пам‘ятку архітектури та історії XIII—XVIII століть.

Подорож видалась неймовірно пізнавальною та захопливою! Діти залишились у захваті, а ми ділимось нашими світлинами та бажаємо всі Миру та скорішої Перемоги!