Он-лайн семінар «Обмін досвідом щодо застосування інноваційних підходів Програми ПМГ ГЕФ з питань соціальної інклюзії та розширення доступу для участі людей з обмеженими можливостями в проектах розвитку громад»

Запрошуємо долучитись до участі в онлайн-семінарі  з метою вивчення та обміну досвідом щодо застосування інноваційних підходів Програми ПМГ ГЕФ з питань соціальної інклюзії.

Семінар відбудеться 04 червня з 11.00 по 13.30. Участь– безкоштовна.

Для участі у семінарі необхідно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/L5NUGkjgh3HEkqWm7 або написати на email : zelena_2012@ukr.net. Разом із підтвердженням реєстрації ми надішлемо Вам лінк на семінар.

Реєстрація на семінар активна  до 15.00 годин 3 червня 2020 року.

Питання, які будуть розглядатись під час вебінару:

  • Екопсихологічні основи соціальної роботи із людьми з інвалідністю;
  • Соціальна інклюзія як шлях створення суспільства для всіх;
  • Еколого орієнтоване соціальне підприємництво в громаді;
  • Гарденотерапія як дієва технологія соціальної реабілітації;
  • Соціально реабілітаційний туризм.   

Крім того, під час семінару будуть презентовані нові розробки ПМГ та багато інших цікавих практичних питань щодо соціальної інклюзії.

Участь у семінарі буде цікавою для фахівців та студентів, які працюють/навчаються за спеціальностями соціальної роботи, соціальної педагогіки, психології, туризму та готельно-ресторанної справи; керівникам та фахівцям органів місцевого самоврядування, соціально орієнтованих підприємствам та організаціям; соціальним працівникам; представникам громадських організацій.