Брошура «Методичні рекомендації щодо використання сонячної енергії в зеленій садибі: на основі природних характеристик та багатств Житомирщини»

Команда проекту «Сонячна енергія  на службі зеленої садиби» працює над створенням брошури «Методичні рекомендації щодо використання сонячної енергії в  зеленій садибі: на основі природних характеристик та багатств Житомирщини». 

 

Брошура міститиме оригінальний матеріал щодо використання сонячної енергії у побуті, зокрема особливий акцент буде зроблено на інформації щодо виготовлення та використання сонячних сушок. До брошури будуть також включені рецепти страв, які можна приготувати за допомогою сонячної сушки, або з продукції висушеної за допомогою неї. Цілий розділ буде присвячено природним багатствам Житомирщини, таким як гриби, ягоди, фрукти, овочі, лікарські рослини тощо. Також висвітлюватиметься інформація щодо екологічно дружніх видів діяльності у зеленому туризмі.

Чекаємо на цікаві матеріали, що можуть бути включені до брошури. Матеріали можна надсилати за електронною адресою green.clubs@ukr.net.